Klank-gongbadconcert: in studio Suniya Wageningen én op je eigen locatie.

Wat is een klank-Gongbad? Zie ook de foto galerij onderin!

Een klank- en gongconcert is een bijzondere ervaring voor de zintuigen. Het is een vorm van muziektherapie die tot diepe ontspanning en innerlijke groei kan leiden. Tijdens een klank- en gongconcert worden verschillende instrumenten en klanken gebruikt om een positieve invloed te hebben op lichaam en geest.

Het geluid van de gong staat centraal tijdens dit soort concerten. De gong wordt beschouwd als een instrument dat de kracht heeft om blokkades in ons energieveld op te heffen en diepgaande heling te stimuleren. Het geluid van de gong kan diep doordringen in ons lichaam en geest, waardoor spanningen en stress worden losgelaten. Het kan een diepe staat van ontspanning teweegbrengen en ons in contact brengen met onze innerlijke rust.

Naast de gong worden ook andere instrumenten gebruikt, zoals klankschalen, handpan en andere instrumenten. Deze instrumenten creëren een breed scala aan klanken en tonen die resoneren met verschillende frequenties in ons lichaam en energieveld. Deze geluiden kunnen helend werken en geblokkeerde energie in ons systeem vrijmaken.

Tijdens een klank- en gongconcert worden de instrumenten op intuïtieve wijze bespeeld door een ervaren speler. De klanken vloeien samen in een harmonieuze compositie die is afgestemd op de behoeften van het publiek. De muziek kan variëren van zachte en melodische tonen tot krachtige en resonante klanken. De klanktherapeut kan ook gebruik maken van stem, ademhalingstechnieken en zachte aanrakingen om een dieper helend effect te bereiken.

Het doel van een klank- en gongconcert is om de luisteraars in een staat van diepe ontspanning en meditatie te brengen. De trillingen en klanken resoneren met ons lichaam en kunnen helpen om spanningen en stress los te laten. Dit kan leiden tot een verhoogde vitaliteit, emotionele balans en een heldere geest.

Tijdens een klank- en gongconcert worden de zintuigen gestimuleerd en komt men in contact met zijn innerlijke zelf. De klanken kunnen verschillende emoties losmaken, zoals vreugde, verdriet, rust en sereniteit. Het is een moment waarop men kan loslaten en zichzelf volledig kan overgeven aan de helende kracht van geluid.

Het bijwonen van een klank- en gongconcert kan verschillende voordelen hebben. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning in het lichaam en de geest. Het kan ook bijdragen aan een diepere slaap, verbeterde concentratie, verlichting van pijn en het stimuleren van creativiteit. Bovendien kan het ook dienen als een vorm van zelfreflectie en spirituele groei.

De klanken en trillingen werken diep door in het lichaam en de geest, waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en energie weer vrij kan stromen. Het kan een diepe rust teweegbrengen in het zenuwstelsel en een gevoel van totale ontspanning en loslaten creëren.

Een klank- en gongconcert is een unieke ervaring die kan variëren van concerten in intieme settings tot grotere evenementen. Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen en een matje of kussen mee te nemen om op te liggen of te zitten, zodat je optimaal kunt ontspannen tijdens het concert.

Tijdens het concert is het normaal gesproken om je ogen te sluiten en je volledig te concentreren op de klanken en trillingen. Je kunt ervaren hoe de klanken je diep raken en je meenemen op een innerlijke reis. Het is een moment van rust en stilte, waarin je simpelweg kunt zijn en kunt genieten van de helende kracht van geluid.

Na afloop van het concert is het belangrijk om de tijd te nemen om weer terug te komen in het hier en nu. Je kunt even blijven liggen of zitten en de ervaring laten bezinken. Het is gebruikelijk om kort na het concert nog in een ontspannen, meditatieve staat te verkeren.

Een klank- en gongconcert is een bijzondere ervaring die je kunt delen met anderen of juist individueel kunt beleven. Het is een moment van zelfzorg en verbinding met je innerlijke zelf. Het kan een waardevolle toevoeging zijn aan je welzijn en een manier om jezelf te verfrissen en opladen.

Dus als je op zoek bent naar een rustgevende en helende ervaring, over weeg dan zeker eens het bijwonen van een klank- en gongconcert. Laat de klanken en trillingen je meenemen op een innerlijke reis en ervaar de helende kracht van geluid. Het is een unieke ervaring die je diepe ontspanning en innerlijke transformatie kan bieden. Gun jezelf deze momenten van rust en zelfzorg en ontdek de helende kracht van klank.

Het is voor een ieder geschikt en toegankelijk

Teacher: Ramon Eikenaar (Harnadh Singh).

Klank-gongbad in de studio Suniya Wageningen.

Meestal elke laatste vrijdag van de maand is er een klank-gongbad.

Dit kan je op de boeking site zien, door op de button hier onder te drukken!

Om 19:30 uur gaat de deur open. Om 21:00 is het concert afgelopen.

Klank-Gongbadconcert op je eigen locatie boeken, in overleg.

Je kan me ook inhuren op locatie. Het klankbad bestaat uit: 7 gongs, Handpan en klankschalen. Het concert duurt ongeveer een uur.

Prijs informatie, neem contact met mij op.