Reviews

Op deze pagina kun je je ervaringen delen naar aanleiding van of van tijdens mijn yogalessen. Je gegevens blijven privé.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mannenyoga Wageningen
Average rating:  
 3 reviews
 by Jorgen

Ik ben ruim 2 jaar geleden met de yoga lessen bij Ramon begonnen, na een burn-out.
Dat het yoga voor mannen betrof haalde me over de streep. De weerstand die ik had om yoga lessen te volgen is geleidelijk aan verdwenen. Nu laat ik het me gebeuren. Na elke les ben ik fysiek en geestelijk helemaal gaar en voel ik me een ander mens. Yoga muziek is niet mijn ding maar Ramon’s spel op de gong is een weldadig bad.

Dank je voor je stuk. Jammer van de mantra's, het zingen van mantra's in de Kundalini yoga is belangrijk onderdeel van deze yoga vorm.

 by Wilfried
Mannenyoga 2020

Ik ben heel blij deel uit te maken van een groep mannen die iedere woensdag bij elkaar komen in Koning Zwaan in Oosterbeek voor de lessen in Kundalini yoga verzorgd door Ramón. Van 20:30 tot 22 uur zijn we actief met het uitvoeren van krya’s, zingen van mantra’s of het beoefenen van meditaties. De sfeer is altijd ontspannen, de oefeningen soms best pittig (hoewel iedereen op zijn eigen niveau werkt) en Ramón is een buitengewoon prettig mens. Na de les praten we nog wat en drinken we een kop thee. Het heeft mij in de afgelopen drie jaar geholpen om stil te staan bij mijn drukke en soms stressvolle bestaan. Ik heb geleerd om aandacht aan mezelf te geven, zowel mijn lijf als mijn gedachten. De yoga heeft me geholpen bij het verwerken van diepgaande gevoelens van verlies en laat me veelvuldig lachen en dieper ademhalen. Door de afwezigheid van vrouwen tijdens de lessen heerst er een energie gericht op man-zijn. Als vader van 3 kinderen en echtgenoot voelt deze aandacht voor dit aspect van mezelf heel welkom. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen!

Dank je voor het mooie stuk, fijn wat het brengt.

 by Ralf
Geweldig

Ik heb de kennismakingslessen gevolgd en daarna meteen de rest het seizoen erbij geboekt.