Life begins at The End of your Comfortzone

Sat Nam,

Vakantie Noorwegen was weer een mooie ervaring. Een fysieke en geestelijke uitdaging, ik heb mijn grenzen weer ruim verkend en gevoelt. Het was zomer maar de tempratuur was vaak de 3 graden en er laag nog een hoop sneeuw! Maar het was wel een mooie belevenis en een prachtige natuur, met zijn bergen een vele stenen. Ook veel beekjes met heerlijk sprankelend water om te drinken. Het grote maakt je klein en nietig. De stilte brengt je veel.

Ik ben nu in Griekenland met mijn dochter op Kreta, waar de gemiddeld tempratuur 25 graden hoger is dan Noorwegen. Wat een verschil in alle vormen!!

Ook even tijd om vooruit te kijken naar wat komen gaat – de start van een nieuwe serie Kundalini Yogalessen. Ik start weer op maandag 31 augustus en heb er heel veel zin in om weer les te geven vanuit een nieuw thema: “Life begins at the end of your Comfortzone” Ik was een week bij mijn moeder in Noorwegen. Daar liep ik steeds in de gang langs deze uitspraak. Past mooi bij het nieuwe seizoen, voel en luister wat deze uitspraak oproept!

De lessen van het nieuwe seizoen kunnen weer geboekt worden op mijn website: https://mannenyogawageningen.nl/tijden-en-tarieven/

Ik geef les op de dagen:

Maandag 19:00 uur te Oosterbeek, Weverstraat 65, 6862 DK.

Woensdag 20:30 uur te Oosterbeek, Prins Bernhardweg 38, 6862 ZH.

Donderdag 20:30 uur te Wageningen, Haagsteeg 4, 6708 PM.

De extra les in Oosterbeek is om de afstand tussen cursisten te garanderen, volgens de norm die Corona vereist. Laat mij alstublieft weten welke locatie je de les wil volgen.

Heb je nog vragen mail of bel mij:

Mailadres: info@mannenyogawageningen.nl

Mobiel     : +31646150404

Tot snel, warme groet Harnadh Singh, Ramón

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *