Het 2e seizoen, zal geen specifiek onderwerp hebben. Dan mooie rustige en/of uitdagende lessen. Die je een mogelijkheid geven, om het pad waar je op loopt te verkennen!

Het leven is gevuld met levendige energie – alles en iedereen waarmee we omgaan is energie. Kundalini Yoga, die je doet ontwaken voor de kracht van interne energie, leidde ons naar een uitgebreid spiritueel ontwaken binnenin dat elk aspect van ons leven raakte.

Gedurende ons leven zullen we allemaal te maken krijgen met triomfen, overwinningen, ontberingen en uitdagingen.

Kundalini begeleidt ons bij het reageren op de ups en downs vanuit een meer neutrale headspace. Deze yoga is ooit gemaakt en het is wetenschappelijk bewezen dat de technologieën ervan specifieke delen van je hersenen activeren die het bewustzijn vergroten en een meer gebalanceerde controle genereren. Door ademhaling, specifieke bewegingen en timing werkt deze oefening om het zenuwstelsel op cellulair niveau te vergroten en je energetisch bewustzijn te vergroten.

We gebruiken Kundalini als een hulpmiddel om een leven vol lichtheid, vreugde en grenzeloze liefde te bereiken. Door Kundalini Yoga zul je je niet alleen bewust worden van de geometrie van je lichaam, maar ook zien hoe deze oefening de energie, emotie en beweging in je lichaam snel en efficiënt beïnvloedt.

We hebben allemaal “sloten” in ons lichaam waar energie vastzit en we niet langer in stroom zijn met onze geest-lichaamverbinding, het universum en ons hoogste potentieel. Kundalini Yoga trekt de energie aan de basis van je ruggengraat omhoog, helemaal door het dak van je kruin en naar buiten, zodat energie kan stromen en balans kan creëren in je energiecentra en chakra’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *